• Skladem
2307  Skládací židlička Geuther Traveller

# 177

2307 Skládací židlička Geuther Traveller

Skládací židliča Geuther Traveller

Chcete-li výrobek zakoupit, je nutné se přihlásit

Přihlásit se

Geuther

Skládací jídelní židlička vhodná zejména na cestování. Včetně hracího/jídelního pultu. Sedátko a opěrka zad potažené látkou a polstrované.

Stabilní, robustní a mobilní: praktická skládací jídelní židlička Traveller je ideální vysoká židle pro každého, jehož děti by se neměly vzdát pohodlí, na které jsou zvyklé. 

Výhody na první pohled:

  • Vysokou židli Traveller lze rychle a snadno složit. To znamená, že jej lze jednoduše skladovat, když se nepoužívá, nebo jednoduše uložit do kufru při cestování, například k prarodičům nebo na dovolenou.
  • Skládací jídelní židlička je zatížitelná do 15 kg nebo ji lze používat do věku cca 36 měsíců a je vybavena 3-bodovým bezpečnostním pásem.
  • Židle má velkou jídelní a hrací desku s praktickou zarážkou, která znesnadňuje nechtěné spadnutí nádobí nebo hraček. Úzká podnožka poskytuje nohám oporu a její pohodlný sedák lze snadno a hygienicky otřít.
  • Vyrobeno z masivního bukového dřeva. Všechny použité barvy, fólie a látky jsou odolné proti slinám a potu, bez škodlivých látek a splňují vysoké požadavky, které jsou kladeny i na bezpečnost dětských hraček.

Doporučený věk: 6-36 měsíců, doporučeno do 15 kg