• Skladem
2009 Židlička Nico Geuther

# 108

2009 Židlička Nico Geuther

Sestava židličky a stolečku Geuther Nico

Chcete-li výrobek zakoupit, je nutné se přihlásit

Přihlásit se

Geuther

Sestava židličky a stolku, lze používat buď jako vysokou židličku k běžným stolům nebo rozložené jako dětský stolek se židličkou. Sedátko a opěrka zad jsou polstrované a potažené omyvatelnou folií. Barva: přírodní buk + designy folie viz varianty zboží. 92 x 44 x 57cm

Nejvyšší možná bezpečnost, nejlepší kvalita a velká flexibilita: Kombinovaná vysoká židlička Nico je klasikou mezi dětskými vysokými židličkami a díky své chytré konstrukci 2 v 1 je obzvláště všestranná.

Výhody na první pohled:

  • Kombinovaná vysoká židle přesvědčí stabilitou, lze ji zatížit 15 kg nebo používat až do věku cca 36 měsíců. Jeho integrovaný (odnímatelný) 3bodový bezpečnostní pás udrží děti vždy v bezpečí.
  • Sedák vysoké židle je pohodlně polstrovaný a lze jej hygienicky otřít, úzká podnožka poskytuje oporu nohám a vysoká zádová část poskytuje optimální oporu zádům. Velkou jídelní a hrací desku lze rychle a snadno vyjmout, když to není potřeba, například když děti jedí u stolu.
  • Po jídle nebo když jsou děti větší, lze kombinovanou židličku v několika jednoduchých krocích proměnit v kombinaci židle a stolu do dětského pokoje, která nabízí dostatek prostoru pro ruční práce nebo malování.
  • Vyrobeno z masivního dřeva. Dostupné ve 2 barvách. Všechny použité barvy, fólie a látky jsou odolné proti slinám a potu, bez škodlivých látek a splňují vysoké požadavky, které jsou kladeny i na bezpečnost dětských hraček.